Thursday, June 30, 2011

Dancing with rabbit =P










 Fashiolista Sticker ;)


photosession theme : Pretty Rabbit and Dancing
Photographer : (Absolute/ conceptography) Edie Joe, Achmad Ariyadi, Reza swiss.
Location : Studio, Jogja
MUA : Rara Dentalia

Hats : Rabbit ear
White gloves
long top
Mangos Minie Black skirt ruffles
White tight
Cream heels from Charles and Keith

NUDE CHUNGKY SHOES reference







i'm in love with nude shoes
i want buy nude shoes in the store.. but i'm confused, so many pretty nude chunky shoes in the world
hahaha..
confused to choosed..
>_<

Monday, June 27, 2011

Couloring Hair











Hello guys, long time no post in here..
su Busy with my fucking assignment
yeah, everything is clear and almost done.

Btw, i wanna couloring my hair
i interested with "brown" hair
what do you think?
any idea?
searching and browsing some picture for reference..
ummm, what should i choose??
confused.. hahaha

Tuesday, June 14, 2011

Fashion Tips...

Mix your Printed Legging with Something Simple...
Printed leggings emang seru dan bervariatif banget, tapi kadang-kadang motifnya terlalu heboh dan too much. Tapi banyak cara buat pake printed leggings loh..


How to Wear Platform wedges?
Platform wedges is the new ‘it’ shoes right now! Hampir semua desainer mengeluarkan rancangan platform wedges-nya pada Fashion Week di berbagai tempat beberapa waktu ini. Biar nggak bingung gimana mix and match dengan outfit kamu, cek beberapa point diatas...


Vintage? Why Not???


What to wear on a First Date?
Kadang beberapa dari kita pasti bingung, apa yang mau kita pakai saat nge-date. Because for girls, pakaian yang dikenakan itu sangat berpengaruh, terutama untuk kenyamanan dan mempercantik penampilan kita. Daripada salah pakai baju, atau ujung-ujungnya malah nggak nyaman, simak tips dibawah ini...


So girls, don't be shy to show your style !!
Goodluck !
xoxo ♥

Monday, June 13, 2011

That's why we love air conditioner ...














yeah, thank's to Fashiolista for the COOL sticker.. i really really ♥ it !!!!!!!







Hola como estas?
Oh seriously, today is freakin hot !
but, in the nite, very very cold in here..
i'm freezy..
That's why we love air conditioner..

Btw, i wear chiffon long skirt
That i make it in tailor, yess, handmade..
and my new jewellery..
location, at Bengawan Bridge, Solo
05:00 PM..
But still hot, there.. really..
Thank's to Restia Viani, for the take this picture..
Cheers ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...