Thursday, May 28, 2015

WHAT WOULD LADY GAGA WEAR ON HER WEDDING DAY?

Apa sih yang langsung popped up in your mind pas denger Lady Gaga akan menikah? kita langsung kepikiran nih, sama gaun apa yang bakalan dia pake di acara spesialnya itu. Meskipun belum ada tanggal pasti soal pernikahannya, tapi Lady Gaga dan pacarnya, Taylor Kinney, udah resmi tunangan, pas hari Valentine kemarin, setelah 4 tahun pacaran.
Lady Gaga terkenal sama gaya berpakaiannya yang unik, contohnya aja meat dress yang dia pake pas ke acara Video Music Awards 2010. Seleranya yang unik ini bikin Lady Gaga jadi every designer’s dream client, dan para desainer ternama dunia pun udah ngebayangin gaun kayak gimana yang cocok banget buat dipake Lady Gaga di hari pernikahannya nanti. Rabu kemarin, Women’s Wear Daily ngerilis 36 sketsa desain gaun pernikahan Lady Gaga yang keren-keren banget, eksklusif dari desainer ternama kayak Karl Lagerfeld, Alexander Wang, dan lainnya. They made Lady Gaga flattered dan nge-tweet“Thanku to all the very special&generous designers who designed over 30 wedding dresses 4 the most important day of my life. I’m speechless.”



LANVIN

DENNIS BASSO










LANVIN

sumber: gogirlmagz.com

Tuesday, May 5, 2015

Kaskus Travellers Gathering OANC 5- BANDUNG


 Hi guys, how are you? i know long time i didn't post anything on ma blog, yeah i'm so busy with so many things, work, friends, travelling, and many more, haha. And also i never take a fashion photoshoot lately, so that's why i almost forget about my blog, seriously! hahaha i miss blogging aniway.
And i wanna show you guys about my long weekend trip with travellers friend. Hope you guys enjoy ^_^

20:00 jemput teman di RCTI dulu, main ke ruangan Graphic Design

Berangkat dari Jakarta jam 02:00, sampai di Bandung jam 04:30 am.

10:00 am. Finally sampai di Kiara Payung Camping Ground , masih sepi


From morning untill evening, spending time with awesome friends


day 1 at camping ground

materi about travelling photography

with the ladies friends


my favorite cheese biscuit for breakfast

Surabi, another choice for breakfast

follow me to Mountain

Sunday, sunrise
Papandayan mountain view


don't forget to pray









morning view, and it's pretty cold in here







It was really fun and awesome long weekend! i met so many new friends, culinary, and explore new things in my life. There is 330 people in Kiara Payung Camping Ground, Jati Nangor, Bandung. We're so happy and can't wait for next year gathering, OANC 6 in central Java ! Seriously, it's really amazing experience ! Thankyou @KaskusOanc, you can follow their tweet and info on Twitter!
See you in our next trip !

                                                     short video from Gatnas 5 Bandung
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...